ios – Undefined Symbols Utilizing Structure z86_64 XCode (AppDelegate.h file)

[ad_1]

The error under is at present what I’m going through. libExpoModulesCore.a is the file linked to incorporate ExpoModules performance. Earlier than I added this file to “Hyperlink Binary with Libraries” underneath Construct Phases underneath the app goal, I obtained 15+ errors associated to UndefinedSymbols within the ExpoModules pod information.

Undefined symbols for structure x86_64:
  "_OBJC_CLASS_$_RCTRootView", referenced from:
      objc-class-ref in libExpoModulesCore.a(ExpoReactDelegate.o)
  "_OBJC_CLASS_$_RCTBridge", referenced from:
      objc-class-ref in libExpoModulesCore.a(ExpoReactDelegate.o)
  "_OBJC_CLASS_$_RCTLinkingManager", referenced from:
      objc-class-ref in AppDelegate.o
  "_OBJC_CLASS_$_RCTBundleURLProvider", referenced from:
      objc-class-ref in AppDelegate.o
ld: image(s) not discovered for structure x86_64
clang: error: linker command failed with exit code 1 (use -v to see invocation)

I solely began receiving this error for various libraries I used to be utilizing inside my app after I attempted to run it on an precise system. Earlier than that, although I had points integrating particular person libraries, the app would run on the simulator.

Now, it is not even working on the simulator. I get “Undefined Symbols” errors for various libraries, use workarounds, then take away them and every little thing often works. Nonetheless, I am unsure what to do on this case as a result of the “RCTBridge” and “RCTRootView” lessons aren’t outlined by me, and the best way they’re declared seems to be completely advantageous. I do know this is not a problem with the pods themselves, fairly in all probability with some setting in XCode or the best way the information are constructing.

[ad_2]

Leave a Reply